niedziela, 23 marca 2014

Czekolada plastyczna.

Dziś mam dla was przepis na czekoladę plastyczną jest ona bardzo łatwa w przygotowaniu. Mam nadzieję, że wam się spodoba.

Składniki;
  • 200g czekolady (najlepiej deserowej lub białej)
  • 1,5 łyżki miodu
Wykonanie;

  1. Roztapiamy czekoladę.
  2. Dodajemy do niej miód, mieszamy
  3. Odrazu po pomieszaniu przelewamy ja na kartkę papieru, pod spód kładziemy drugą kartkę lub ręcznik papierowy.
  4. Odkładamy ją na  2-5 godzin.
  5. Następnie zagniatamy 
  6. Czekolada może się łamać ale nie martwcie się zagniatajcie dalej gdy rozgrzejecie ją rękami będzie w porzątku.

Mam nadzieję, że będziecie korzystać z tego przepisu .  
Zapraszam częściej :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz